Hvordan følge med på lokalnyhetene?

Det skjer så mye her i verden og det er altfor mye som ikke blir rapportert der ute. Det er ikke alltid like lett å vite hvordan man skal greie å følge med på alt som skjer i lokalnyhetene, men her har vi en guide til deg. Vi håper du finner noe som kan hjelpe deg!

Finn kilder som engasjerer deg

Det er ikke vits å melde deg inn på Facebook for å følge med på lokale nyheter hvis du ikke liker formatet Facebook. Hvis du liker avis, så finn en avis som skriver om det du engasjerer deg for. Kanskje du foretrekker radio? Da er det bare å skru på den lokale radioen når nyhetssendingene kommer. Du kan jo også følge med på Rikskringkastingens oppdateringer.

Følg med hos oss

Ikke bare kan du følge med på andre sider, men du kan også følge med hos oss i halden24, for vi prøver så godt vi kan å få med det viktigste i nærmiljøet.

Lokale kilder er undervurderte, så det at du begynner å støtte og følge med er absolutt bra for dem. Det gjør også at du kan vite til en hver tid hva som skjer i forhold til arrangementer og andre spennende ting.

Dra ut

Snakk med folk og bli en del av lokalmiljøet. Når du blir en del av et større miljø finner du fort ut av hvilke kilder som er troverdige og hvilke som ikke er det. Det er viktig å kunne se forskjellen på dette. Hvis du er tilflytter til et sted og ikke vet hvor du skal finne nyhetene dine hen, så er det perfekt å begynne å snakke med folk i nærområdet. De pleier å vite hva som skjer og når det skjer.

Hvor er det du pleier å følge med på nyheter? Har du bestemte sider?